Isporuka je besplatna na teritoriji cele Srbije za iznose iznad 15.000,00 dinara ( bez pdv-a). Isporuka se vrši preko kurirskog servisa Post Express ili Daily Express. Isporuku i prodaju vršimo samo na teritoriji Srbije. Manji iznosi za isporuku su u skladu sa cenovnikom brzih pošta. Roba se dostavlja na adresu koju ste naveli kod unosa vaših podataka u procesu online kupovine.

Plaćanje se vrši uplatom na tekući račun ili pouzećem, odnosno robu plaćate gotovinom kuriru na licu mesta.  

Svi proizvodi poručeni putem sajta www.toptim.rs koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine.

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da Vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 16 h. Pošiljke koje predamo u petak  biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 014/221 337 ili putem e-mail adrese toptim.va@gmail.com

Nismo u mogućnosti da preciziramo i garantujemo tačno vreme isporuke, pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.