O nama

Pretraga reklamnog materijala:
Za više informacija obratite se našem prodajnom timu na 014/221 337 ili putem e-maila na office@toptim.rs.
Sve uzorke artikala možete pogledati u našem izložbenom salonu u Valjevu, Železnička 8, II sprat.

home_1

TOP-TIM d.o.o preduzeće za proizvodnju i promet osnovano 1990. godine. Bavimo se izradom i prometom reklamnog materijala- olovaka, upaljača, rokovnika, kalendara, tekstilnih artikala i sl. Radimo sve vrste štampe, lasersko graviranje na svim materijalima, suvi žig, foliotisak, direktnu digitalnu štampu, sublimaciju. Vršimo usluge laserskog graviranja (pečati, razne vrste pločica, sečenje raznih materijala,itd.). Lager promotivnih proizvoda se neprekidno osvežava sa novim artiklima, tako da možemo u svakom trenutku da odgovorimo potrebama i specifičnim željama kupaca.

Brzina isporuke, dostupnost lagera, kao i  vrhunski kvalitet štampe je naša prednost!

Jedna od delatnosti je i promet kancelarijskog materijala sa kojim učestvujemo na tenderima i snabdevamo veliki broj preduzeća i institucija.

Tokom ovih godina, TOP-TIM je izrastao u firmu prepoznatjivu po raznovrsnosti, kvalitetu, aktuelnosti robe sa kojom nastupa pred svojim kupcima. Prateći trendove, uvek moderan i malo ispred, uvek mladalački hrabar i radoznao, a opet sa stilom koji je rezultat iskustva, TOP-TIM Vam daje sigurnost u pravi odabir.

Da bi bio još bliži krajnim kupcima, TOP-TIM poseduje četiri maloprodaje, tri u Valjevu i jednu na Ubu. Dva prodajna objekta su koncipirana kao multibrend knjižare, dok je prodavnica koja se nalazi u centru Valjeva, u ulici Vuka Karadžića 16, formirana kao „gift exclusive shop“. Takođe, posedujemo i specijalizovanu prodavnicu satova i nakita sa servisom za satove u kojom Vas očekuje preko 25 različitih svetskih poznatih brendova .

Odabrano s pažnjom!